Certifierad

Den här kliniken har en eller flera behandlare som är Certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

Certifiering 
Kliniker kan använda loggan ”Certifierad för estetisk injicering” om de har personal som klarat av denna examination. Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen. 

För mer information besök estetiskainjektionsradet.se

Estetica Kliniken Malmö

Estetica drivs av legitimerade sjuksköterskor och certifierade Restylane / Azzalure behandlare Elvira Schneltser och Sara Jabbar.

Estetica kliniken har behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor.

Camilla Schäfer erbjuder fransförlängning, hårborttagning med Diod laser / SHR Ipl maskin och Hydra Facial MD behandling . Med lyhördhet, serviceanda och gediget kunnande tillfredsställer vi just dina önskemål.

Välkommen till fräscha lokaler på Krankajen 36, Dockan i Malmö.

ERBJUDANDE

FÅ UPP TILL 25% RABATT